Sposób przygotowania

Serki miksujemy ze sobą- dodajemy cukier waniliowy, maślankę i rozpuszczoną letnią czekoladę- miksujemy.
Następnie dodajemy rozpuszczoną w niewielkiej ilości wody żelatynę i cząstki mandarynek- delikatnie mieszamy.
Masę wlewamy do formy i wstawiamy całośc na minimum kilka godzin na najchłodniejszą półkę w lodówce.
Schłodzony, zwarty serniczek dekorujemy mleczną czekoladą i mandaarynkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Cudny !
  • 2
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    ładnie podany
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dla mnie bomba
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    wow, arcydzieło :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    haniaa

    hmm ciekawe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pychotka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    jak jest mascarpone to musi być pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ on smacznie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !