Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty modrej z papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
cebula biała 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
papryka zielona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty modrej z papryką

Kapustę czerwoną poszatkować, paprykę wszystkie trzy kolory pokroić w kostkę o grubości 5mm, cebulę pokroić w półksiężyce. Kapustę wsypać do miski, paprykę również na koniec cebulę wcześniej osoloną razem z sokiem który się wytrącił. Wymieszać wszystko posypać przyprawą oregano. Gotowe. Podawać do ziemniaków, kaszy gryczanej lub razowego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 03.06.2012 11:10
dobre warto zrobić
Anulka75
Anulka75 21.04.2012 14:53
super
Katarzyna59 28.03.2012 19:50
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak