Sposób przygotowania

Mięso myjemy, przekładamy do garnka, zalewamy zimną wodą, dodajemy przyprawy i gotujemy. Po około 30 minutach dodajemy pokrojone warzywa( oprócz kalafiora). I całość gotujemy. Gdy mięso będzie miękkie wyjmujemy je i kroimy na kawałki, przekładamy z powrotem do zupy. Następnie dodajemy różyczki kalafiora. Całość gotujemy z kostką bulionową. Pod koniec gotowania doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mnima
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    uwielbiam kalafiorową:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    bardzo lubie zupy zwłaszcza kalafiorową
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowita ta Twoja zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    superowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Też taką lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !