Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa kapuściano - warzywna

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1\2
kostka warzywna Kucharek 2
mieszanka warzywna 250 g
ziemniaki 1\2 kg
marchewka 2
przyprawa uniwersalna Kucharek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa kapuściano - warzywna

Kapustę poszatkować , umyć sparzyć . Do wysokiego garnka wlewamy wodę wstawiamy , gdy się zagotuje wrzucamy kostki mogą być drobiowe lub warzywne , dodajemy też marchewkę po 30 minutach wrzucamy kapustę i mieszankę warzywną , doprawiamy do smaku , po 20 minutach dodajemy ziemniaki pokrojone w kostkę i gotujemy tak długo aż wszystko nabierze smaku i miękkości. Nie zagęszczamy niczym .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Elżbieta17 11.03.2012 17:52
super:)
wojr63 10.03.2012 17:25
musi być przepyszna
babcia
babcia 09.03.2012 09:53
przepyszna
jolita 09.03.2012 08:50
pychotka
aginaa 08.03.2012 19:32
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak