Sposób przygotowania

Kaszę jaglana gotujemy w osolonej wodzie . Po ugotowaniu odsączamy . Kostkę bulionowa kruszymy i rozrabiamy z oliwa na pastę .Taką pastą smarujemy pierś z kurczaka i grillujemy ją na patelni .Gdy jest złota studzimy ją i kroimy w paseczki . Na patelni rozpuszczamy masło dajemy szpinak smażymy ,dodajemy pierś z kurczaka i na koniec kasze .wszystko razem mieszamy .doprawiamy wyciśniętym czosnkiem ,sola i pieprzem do smaku ,

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zdrowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnyeshka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pomysłowo i pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    dobre danie
  • 0
    ladny_widok
    Opublikowano

    Okatina

    wypróbuję...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !