Sposób przygotowania

Kapustę kiszona gotujemy z dodatkiem ziela angielskiego,pieprzu i liscia laurowego . Pod koniec gotowania dodajemy starta na tarce marchewkę mieszamy i jeszcze gotujemy aż marchewka zmięknie .Po ugotowaniu odcedzamy .Na patelni na maśle podsmażamy pokrojoną cebulę ,dodajemy przecier pomidorowy mieszamy .dodajemy kapustę .Mieszamy .Doprawiamy przyprawa uniwersalną do smaku i wyciśniętym czosnkiem . Smażymy wszystko jeszcze troszkę .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    na drugie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezly pomysl na chuda wersje bigosu na szybko:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !