Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki duszone na maśle

4.0
(27)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 400 g
masło 3 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki duszone na maśle

Pieczarki płuczemy.

W rondlu roztapiamy masło i dodajemy pieczarki.

Przyprawiamy solą i pieprzem i dusimy na wolnym ogniu aż pieczarki zmiękną.

Znakomity dodatek do mięs.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 19.09.2011 12:33
super
pacpaw 18.02.2011 21:02
wyszły piękne
marta1371 12.02.2011 14:49
bardzo smaczne te pieczarki
IlonaAlbertos 07.09.2010 21:53
Pyszniutkie są takie pieczarki- polecam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak