Sposób przygotowania

Jeśli dysponujemy sokowirówką wystarczy łodygi selera wraz z liśćmi/tylko kilka/ włożyć do niej i zrobić sok,a potem tylko połączyć z mlekiem.


Mój napój zrobiony jest w melakserze. Zmiksowałam warzywo/ pozbawione włókien"/ z mlekiem migdałowym do uzyskania jednolitego płynu./nie przecedzałam/
Jeśli napój wyda nam się mdły można doprawić go do smaku dowolną przyprawą ziołową, nie dodajemy ani soli, ani cukru.
Mleko migdałowe można przygotować samemu/to oddzielny przepis/miksując namoczone migdały z odpowiednią ilością wody.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    lubie takie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    napój super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !