Sposób przygotowania

Do majonezu dodajemy cienko posiekany szczypiorek, natkę pietruszki i koperek. Szpinak rozmrażamy i lekko podsmażamy na patelni a następnie dodajemy do majonezu z dodatkami. Posypujemy odrobiną soli i bazylii. Całość dokładnie mieszamy i mamy przepyszny sos np do frytek, jajek na twardo, ryb itp Oczywiście ja w swoim przepisie użyłam majonezu kupnego ze sklepu, ale oczywiście można samemu zrobić majonez. Czas przygotowania to około 15 minut. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi świetnie :)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pomysłowe:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    bardzo pomysłowe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !