Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ogórki zetrzeć na tarce o małych oczkach. Odlać sok od ogórków, by pasta nie była rzadka.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    robię podobną - pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjna!
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czasami brakuje mi pomysłu na tą rybkę. A tu proszę :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To cos dla mnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !