Sposób przygotowania

Dojrzałe pomidory myjemy i kroimy na małe kawałki. Następnie przekładamy do garnka dodajemy pokrojoną cebulę i gotujemy aż się pomidory rozpadną. Następnie przecieramy przez sitko, oddzielając pestki i skórki.Gotowy przelewamy do słoików i pasteryzujemy lub używamy od razu

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękny kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    na zimę jak znalazl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    na zimę jak znalazl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    oj tak, a zupka wyjdzie przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    taki swój najlepszy
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ładny przecier
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł z tą cebulą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    super kolor , pomidorowa z takim przecierem musi smakować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !