Sposób przygotowania

Z mąki, jaj, proszku do pieczenia, masła i cukru zagniatamy ciasto i dzielimy na 2 równe części. Każdą częścią ciasta wykładamy formę do pieczenia i pieczemy 2 płaty. Pierwszy płat ciasta jeszcze ciepły kruszymy ( tylko nie za drobno ). Do ostudzonego już pokruszonego ciasta dodajemy mleko, kakao, bakalie, olejek i dobrze mieszamy. Drugi płat ciasta smarujemy marmoladą i wykładamy na niego zrobioną wcześniej masę z pokruszonego ciasta. wyrównaną masę polewamy lukrem. Ciasto odstawiamy na kilka godzin.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    oj ciekawe to ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    pysznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawie wygląda jestem ciekaw jak smakuje.
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny przepis ,muszę wypróbować
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    super
  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    coś dla mnie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    fajne ciacho:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam, pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    super ciacho

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !