Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Masło roztapiam, smaruję nim foremki na magdalenki, resztę zostawiam do lekkiego przestudzenia.
Białka ubijam z cukrem i szczyptą soli na sztywną pianę przez ok. 10minut, w połowie ubijania dodając żółtka.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    tak kusisz że chyba sobie kupie forme na magdalenki :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Polecam gorąco :) sama kupiłam z ciekawości i uważam, że to był dobry ruch :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wyglądają bardzo smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo apetyczne ciasteczka.
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Magdalenki wspaniałe :)
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    śliczne :D wyglądają jak ze sklepu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !