Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w plastry, smażyć na oleju ok. 10 min, Szparagi obrać, usunąć włókniste końcówki i pokroić ukośnie na kawałki dł. 5 cm. Smażyć na odrobinie oleju, ok. 10 min na małym ogniu. Fetę pokroić w kosteczkę. Zioła umyć, osuszyć i posiekać. Cebulę pokroić w kostkę, czosnek posiekać. Ziemniaki i szparagi wymieszać, przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać czosnek i cebulę. Jajka rozkłócić, doprawić solą i pieprzem. Zioła i ser wymieszać z masą w naczyniu, posypać ostrą papryką, doprawić i zalać jajkami. Piec ok. 15 min w temp. 180st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Właśnie myślałam o szparagach....mniam! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aga20

    To musi być dobre!
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    oj musi smakować
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    apetyczne, lubię szparagi
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda idealnie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !