Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

musztarda ostra
majonez
jogurt naturalny
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z tuńczykiem

Jajka ugotuj na twardo. Przekrój je na pół i oddziel żółtka od białek. Tuńczyka połącz z żółtkami, które trzeba rozdrobnić widelcem. Do tej masy dodaj po łyżce jogurtu, majonezu i musztardy. Napełnij białką farszem. Jajka przed podaniem najlepiej schłodzić przez godzinę w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Robert10 20.03.2012 22:09
bardzo lubie
agunesu 07.03.2012 13:37
wg mnie najlepszy sposób na ugotowane jajko na twardo jak dla mnie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak