Sposób przygotowania

Jajko wbijamy do talerza i roztrzepujemy widelcem. Chleb - już taki z drugiego dnia - moczymy w roztrzepanym jajku z obu stron i smażymy na rozgrzanym oleju na patelni. Gdy odwrócimy na drugą stronę kładziemy ser żółty i czekamy aż się roztopi. Podajemy z ketchupem lub majonezem jak kto woli.
Smacznego !

Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    też tak robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    robie czasem, najczesciej jak mój chlebek nie ejst juz taki swieży
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ekstra pomysl
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    proste ale jakie smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    proste ale jakie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    też robię taki i bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    najlepszy sposób na wykorzystanie czerstwego chleba
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    rewelacja, a ja tak ddawno nie jadlam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    też taki robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !