Sposób przygotowania

Jogurt chłodzimy. Truskawki dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem, pozbawiamy szypułek i kroimy na plasterki. Wlewamy jogurt do szerokiej miseczki, całą powierzchnię posypujemy granolą. Przybieramy plasterkami truskawek. Posypujemy prażonym lnem. Podajemy od razu po przygotowaniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    oj czekam na truskaweczki, czekam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Na truskawki to ja się zawsze skuszę
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne! z chęcią bym zjadła!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !