Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pieczarki smażymy dodajemy czubryce zieloną szczyptę do smaku i kostkę grzybową dusimy i smażymy . Pieczarki odsączamy z tłuszczu i wykładamy na ciasto francuskie. Ser kroimy w paski a potem na polowe i posypujemy pieczarki . Paprykę czerwona myjemy kroimy w paseczki i kładziemy na nasz farsz suszone pomidory z kaparami i czarnymi oliwkami kładziemy na koniec . Zawijamy roladę na kocach przygniatamy widelcem aby nam się nie rozkleiła.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Bardzo lubię przepisy z wykorzystaniem ciasta francuskiego:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    po co Ty do każdego dania ładujesz te kostki rosołowe ? bez nich już nic nie smakuje ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !