Sposób przygotowania

Mięso oczyścić z błon , umyć ,osuszyć . Pokroić w grubą kostkę . Cebulę obrać i pokroić w kosteczkę . Usmażyć w rondlu na złoto , następnie dodać mięso , obsmażyć wszystko razem . Teraz posolić , dodać kminek i paprykę ,przyprawy grillowej podlać rosołem i dusić przez godzinę pod przykryciem .Od czasu do czasu mieszając i podlewając.
Następnie dodać wyciśnięty czosnek opróczyc mąką ,mieszać zagotować .Na koniec rozetrzec majeranek w ręce i dodać do sosu .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    na smalcu wychodzi super
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Paulina33

    uwielbiam gulasz :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !