Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinakowa z orzechami i piersią z kurczaka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

orzechy włoskie 2 łyżki
szpinak 1 garść
oliwa
pierś z kurczaka 1 szt
sól
bulion 1 kostka
sok z limonki (do smaku)

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowa z orzechami i piersią z kurczaka

Kostkę rosołową kruszymy i mieszamy z oliwą na pastę smarujemy pierś z kurczaka i grillujemy ją na patelni.Następnie kroimy ja w paseczki .Szpinak myjemy i układamy na półmisku .Układamy na nim paseczki kurczaka. Orzechy lekko kroimy i posypujemy sałatkę .Solimy do smaku i kropimy oliwą i sokiem z limonki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mala 07.03.2012 21:34
wypróbuję
iwa643 07.03.2012 07:16
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak