Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Obieramy cebulę i kroimy w kostkę. 2 marchewki, 1 pietruszkę, kawałek selera obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Do tego wkrajamy połowę pora. W garnku zagotowujemy wodę i wrzucamy 3-4 kostek rosołowych. Następnie dodajemy wszystkie warzywa. W tym czasie obieramy około 15 większych pieczarek i również ścieramy je na grubych oczkach tarki. Po około 7 minutach także dodajemy do garnka pieczarki.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam mniam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    pyszna zupa
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    dobra taka zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    prze pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !