Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Fileta oczyszczamy z błonek , myjemy , osuszamy i kroimy na plasterki ,które następnie podsmazamy na oleju. Zdejmujemy z patelni. Pieczarki oczyszczamu , kroimy i podsmażamy lekko na oleju. przekładamy do miseczki . Tak samo robimy z cebulą. Talarki blanszujemy i przekładamy do miseczki Do śmietany dodajemy majonez , jajka roztrzepane , sól i pieprz do smaku i dobrze miksujemy. Formę do zapiekania smarujemy tłuszczem, posypujemy bułką tarta i układamy w kolejności: na spód filety rozkładamy, na to cebulę , na nią pieczarki zalewamy sosem i posypujemy startym serem.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczna,:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    zapiekanki w każdej postaci są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo apetyczna zapiekanka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    oj fajna,bardzo fajna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    palce lizać :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dla mnie bomba,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszniutka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !