Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Śliwki pokroić w paski. Herbaty zalać 200 ml gorącej wody. Po około 5-8 minutach zalać herbatą pokrojone śliwki i rodzynki. Zostawić do zaparzenia.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    freekate

    zielonej herbaty jeszcze tak nie wykorzystywałam, ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Irenko,chyba masz mały błąd pod zdjęciem nr 4 :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    muszę wypróbować tym bardziej , że kaczuszka czeka :) Piekę oczywiście w 180 C ? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi wybornie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aga20

    Uwielbiam pieczone kaczki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    Tak oczywiście wkradł mi się błąd, pieczemy w 180 stopniach :) Dziękuję za uwagę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    I pod 4 zdjęciem też jest błąd :( ubić pianę z białek nie z żółtek
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo oryginalny pomysł z tą herbata
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    taką kaczuszkę to bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !