Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Wątróbkę wołową myjemy. Przekładam do miseczki i zalewam mlekiem.


Komentarze

  • 2
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Proste i apetyczne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Lubię wątróbkę, ale wołowej nigdy nie jadłam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    nigdy nie jadłam wątroby wołowej i raczej nigdy nie spróbuje ale i tak pluski za odwagę haha
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    dobrze wygląda :-) spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Oj, to by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !