Sposób przygotowania

Szerszą szklanką wykroić z chlebka krążki.Posmarować masłem i posypać świeżo zmielonym pieprzem.Usmażyć pięć jaj sadzonych.Filety śledziowe odsączyć z oleju,pokroić w paski lub kostkę.Z usmażonych jajek delikatnie wykroić żółtka uważając by się nie rozlały.Na środku każdego krążka położyć po żółtku,dookoła posypać posiekanym szczypiorkiem i ułożyć pokrojone płaty śledziowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ładnie wygląda :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    wow ładne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra15

    Chętnie wypróbuję ten przepis ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !