Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Całuski bakaliowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 25 dag
cukier waniliowy 1 paczka
białko 5 sztuk
orzechy 15 dag
rodzynki 15 dag
skórka z pomarańczy lub limonki 10 dag
wafl 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Całuski bakaliowe

Białka ubić z cukrem i cukrem waniliowym na parze. Dodać wszystkie bakalie do piany i uformować na waflach. Piec w niezbyt gorącym piekarniku. Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak