Sposób przygotowania

Kaszę zalewamy szklanką przegotowanej wody z rosołkiem warzywnym. Odstawiamy aby kuskus napęczniał. Wszystkie warzywa kroimy w kostkę i mieszamy razem z kaszą. Doprawiamy sałatkę pieprzem, solą i pietruszką wedle uznania. Do sałatki dodajemy 3- 4 łyżki oliwy z oliwek. Sałatka jest doskonałym posiłkiem na wiosenne śniadanie.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo pożywna
  • 1
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    i ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Dobre i szybkie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !