Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Mąki przesiać do miski. W momencie braku mąki zmielić niepłukany ryż w elektrycznym młynku do kawy i przesiać do mąki. To co zostanie na sitku zmielić jeszcze raz i jeszcze raz przesiać. Całość dokładnie wymieszać.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Świetny przepis, mam ochotę spróbować zrobić te pierożki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Bardzo Cię proszę - zrób :). Są naprawdę proste, a pyszne. Do tego stopnia, że do dziś wspominane przez jednego ze znajomych przy jakimkolwiek wspólnym spotkaniu. Przepis na ciasto został mu podarowany. Z instrukcją obsługi po zrobieniu. Nadzienie można zrobić i warzywne.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kasia36

    Ciekawy przepis, jeszcze tego nie jadłam, a czym to się nadziewa ( jaki farsz) ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    borgia

    Kasiu zerknij na... Gyoza :). Krok po kroku nadzienie, i co zrobić z pierożkami. Nadzienia jednak można robić różne, niekoniecznie wg tego przepisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    wspaniały przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !