Sposób przygotowania

makaron ugotować al dente. Na patelnię, dość dużą, wylac olej następnie położyć zamrożony szpinak i przykryć pokrywką , dusić do jego rozmrożenia. Czosnek wycisnąć przez praskę i dodać do szpinaku, doprawić do smaku, dość mocno, dodać śmietanę i zagotować. Dodać ugotowany makaron i wszystko razem wymieszać i podgrzać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata31

    lubię szpinak - musi być smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pychota
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    makaron lubię ze wszystkim a szpinak też zwłaszcza z czosnkiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    proste i dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !