Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Kiełbasę i przegotowane pieczarki kroimy w kostkę i podsmażamy na 2 łyżkach oleju. Potem przekładamy usmażoną kiełbasę z pieczarkami na talerz zostawiając na patelni olej od smażenia.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią bym posmakowała.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    coś dla mnie . muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    ekstra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    rewelacyjna:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !