Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka przecinamy .Myjemy suszymy i rozbijamy przez folię spożywczą . roladki będziemy nadziewać serem pleśniowym ,który kroimy w słupki.Gruszkę obieramy kroimy także w słupki . Na rozbite mięso kładziemy ser i gruszkę .Solimy i doprawiamy pieprzem .Następnie zwijamy . Solimy i obtaczamy w mące .Smażymy z każdej strony na maśle .Zalewamy bulionem ,dusimy pod przykryciem .Wyciągamy roladki ,będziemy robić sos .Na koniec dodajemy kilka łyżek sosu pieczeniowego mieszamy .Wkładamy roladki ,zagotowujemy .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ser pleśniowy i gruszka to musi być pyszne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !