Sposób przygotowania

Standardowo jak w przypadku każdych muffinek. W jednej misce łączymy mokre składniki. Dodajemy do nich rozgniecione banany i mieszamy. W drugiej misce mieszamy dokładnie suche składniki (wafelka kruszymy i też dodajemy do suchych składników). Teraz łączymy suche i mokre składniki. Wydaje mi się, że nie ma znaczenia, które dodajemy do których. Mieszamy delikatnie, ale niekoniecznie bardzo dokładnie - mogą zostać małe grudki. Formę do mufinek wypełniamy do 3/4 wysokości i pieczemy przez ok 20 min w temp 180st (do suchego patyczka). Wyjmujemy i czekamy aż wystygną - dla mnie to jest po prostu męka ;)

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    mniam! bananowe są naprawdę pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !