Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fishburger po polsku

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet rybny w panierce 2 sztuki
bułka 2 sztuki
ser żółty 2 plastry
majonez
jajko 2 sadzone
cebula czerwona 1 plaster

Przepis i sposób przygotowania na: fishburger po polsku

Kroki postępowania

1
bułkę kroimy na pół, układamy na niej jeszcze ciepłą rybę, plaster sera, kilka krążków cebuli
Krok 1 - fishburger po polsku foto
2
następnie układamy ciepłe jajko (ser powinien nam się stopić) polewamy ketchupem i majonezem
Krok 2 - fishburger po polsku foto
3
przykrywamy drugim kawałkiem bułki
Krok 3 - fishburger po polsku foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 10.05.2012 19:44
super
sylwia / sytofala 06.03.2012 16:44
zjadłabym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak