Sposób przygotowania

Kasze manną gotujemy z cukrem tak aby była gęsta. Studzimy. Zimną kaszę miksujemy z masłem ( gdy krem jest za mało słodki dodajemy cukier puder). Zaparzamy kawę i dodajemy do niej mleko i likier. A następnie zanurzamy w niej biszkopty. W pucharkach układamy na przemian nasączone biszkopty i krem. Wierz posypujemy wiórkami czekoladowymi i polewami likierem kawowym. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    swietne! Uwielbiam grysik wiec bardzo mi pasuje taki deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    freekate

    bardzo lubię desery kawowe, musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    wygląda bardzo smakowicie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smakowicie wygląda
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kasia35

    Muszę to wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Prosty i z pewnością przepyszny:) bardzo lubię kawowe desery
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    chyba ktoś wykorzystał moje zdjęcia jako swoje!!!! Na tym blogu te zdjęcia zostały umieszczone 18 lipca 2013r, a mój przepis ma już parę lat!!!!Jeśli się robi zarzuty to trzeba to najpierw sprawdzić....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !