Sposób przygotowania

Na dużej patelni rozgrzać oliwę, przesmażyć na niej skórkę startą z cytryny, wlać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem, dodać posiekaną natkę.
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie, odcedzić i wyłożyć na patelnię - wymieszać i podawać.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="maroon"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="maroon">
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    oryginalne, ale z pewnością pyszne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !