Sposób przygotowania

Filet umyć i osuszyć.
Kostkę rosołową wraz z ziołami utrzeć w moździerzu i połączyć z oliwą i rozgniecionym czosnkiem.
Fileta posmarować przygotowaną ziołową marynatą i odstawić na godzinę do lodówki.

Smażyć na złoty kolor z obu stron. Podawać z zieloną sałatą lub surówką z białej kapusty.

Komentarze

  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    piersi kurczaka w każdej postaci są super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite danie
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    bardzo smaczny!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo smaczna propozycja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Niezwykle apetycznie się prezentuje;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Fajne mięsko, w takiej wersji jeszcze nie próbowałam ale wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    tylko jakie ziola uzyc o to jest pytanie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !