Sposób przygotowania

Ćwiartki gotujemy w małej ilości wody z marchewką zielem angielskim i listkiem. Ugotowane mięso i marchewkę drobno kroimy dodajemy do wywaru. Zagęszczamy śmietaną i mąką. Podajemy z ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    jola1508

    apetycznie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    smaczne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    ogóreczek kiszony widzę jako dodatek :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    uwielbiam potrawkę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny obiad
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne jadzonko
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    szybki i smaczny obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !