Sposób przygotowania

Fasolę moczymy w wodzie całą noc.
Na drugi dzień nastawiamy fasolę w tej samej wodzie co była moczona.
Gdy fasola będzie w wpół ugotowana kroimy kiełbasę i podsmażamy.
Następnie dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę i znów chwilę podsmażamy.
Gdy wszystko się podsmaży wrzucamy kiełbaskę z cebulką do fasoli.
Dodajemy sól , pieprz i przyprawę do fasoli.
Następnie dodajemy łyżkę przecieru pomidorowego.
Chwilę gotujemy i gotowe.
SMACZNEGO :)
W razie uznania można dodać więcej przecieru lub przypraw :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    janko

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nadchodzi jesień i dla mnie czas na zrobienie takiej fasolki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczna fasolka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    smaczna fasolka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !