Sposób przygotowania

Roszponkę ułożyć na dużym talerzu. Pomidora pokroić w półplasterki, ułożyć na sałacie. Ser pokroić w półplasterki, ułożyć między kawałkami pomidora. Ogórka obrać, pokroić w półplasterki, ułożyć na sałatce. Na wierzchu rozsypać kukurydzę i pokrojoną w kostkę cebulę. Oprószyć solą i pieprzem. Ocet wymieszać z cukrem, olejem i bazylią (można dodać świeżą). Sosem polać sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ania20m

    wygląda pysznie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    fajny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowa pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    kolorowa i smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Kolorowa, zdrowa i pysznie się zapowiada.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !