Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Karkówkę umyć o suszyć papierowym ręcznikiem.
Formę do pieczenia mięs wysypać solą.
Położyć na nią karkówkę lekko dociskając.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujący pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajny przepis
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Robiłam taką karkóweczkę kilka razy, tyle ze bez musztardy.Jest pyszna i wcale nie jest przesolona jak to mogłoby się wydawać. Kolejnym razem spróbuję z musztardą.
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Piekłam w soli bez musztardy, piekłam w musztardzie, ale bez soli ;) Muszę połączyć sposoby, bo zachęcająco wygląda ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !