Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piątkowy obiad

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ziemniaki do smaku
surówka do smaku
paluszki rybne panierowane do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Piątkowy obiad

Najpierw obieramy ziemniaki, płuczemy i gotujemy dodając odrobinę soli. W miedzy czasnie rozgrzewamy olej na patelni i smażymy paluszki rybne posypując je odrobiną soli. Przygotowujemy surówkę z kiszonej kapusty - taką surówkę można znaleźć u mnie w księdze przepisów. Ziemniaki odcedzamy i tłuczemy, nakładamy na talerz ziemniaki, rybę i surówkę - tak smaczny obiad jadam w piątki głównie.
Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 03.06.2013 21:18
uwielbiam paluszki rybne
MagdaXXX 27.06.2012 18:21
super
Mariusz10 31.05.2012 11:05
smaczny
joanna77 02.05.2012 15:16
fajny ten obiad
Robert10 30.04.2012 19:07
smaczny
Ewelina47 02.04.2012 12:49
szybko i smacznie
anulka69 07.03.2012 10:17
super
dianix 06.03.2012 14:48
bardzo lubię taki obiad, na piatek idealny... a czy robioy czy mrożony to nie ważne,, mi i tak smakuja, pozdrawiam
polly66 06.03.2012 11:54
a paluszki mrożone czy własnoręcznie zrobione?;>
polly66 06.03.2012 11:54
a paluszki mrożone czy własnoręcznie zrobione?;>

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak