Sposób przygotowania

Najpierw obieramy ziemniaki, płuczemy i gotujemy dodając odrobinę soli. W miedzy czasnie rozgrzewamy olej na patelni i smażymy paluszki rybne posypując je odrobiną soli. Przygotowujemy surówkę z kiszonej kapusty - taką surówkę można znaleźć u mnie w księdze przepisów. Ziemniaki odcedzamy i tłuczemy, nakładamy na talerz ziemniaki, rybę i surówkę - tak smaczny obiad jadam w piątki głównie.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a paluszki mrożone czy własnoręcznie zrobione?;>
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a paluszki mrożone czy własnoręcznie zrobione?;>
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo lubię taki obiad, na piatek idealny... a czy robioy czy mrożony to nie ważne,, mi i tak smakuja, pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    szybko i smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny ten obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    uwielbiam paluszki rybne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !