Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną dobrze jest opłukać i pokroić. Do pokrojonej kapusty ścieramy na tarce jarzynowej marchewkę i jabłko. Wszystko dokładnie mieszamy, dodając pieprz i olej. Surówkę podawać można do ryby i nie tylko.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię taką surówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysnzości
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Przepyszna :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jedna z najlepszych surówek do obiadu :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    bardzo lubie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    najlepsza!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    teraz staram się jak najwięcej robić surówek ze świeżych warzyw ale zimową porą ta z kiszonej kapusty jest moją ulubioną
  • 2
    original
    Opublikowano

    aisza1

    bardzo lubię i często robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !