Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś smażony na maśle z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś filet 15 dag
masło 2 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat 1 szczypta
siemię lniane 1 szczypta
Czosnek suszony Prymat
kolendra
Koperek suszony Prymat
mięta
pietruszka

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś smażony na maśle z ziołami

Filet z łososia dokładnie obieramy z łuski. Myjemy. Posypujemy przyprawami (każdej z przypraw dodajemy dosłownie odrobinkę, więcej sypałam tylko soli). Na patelni rozpuszczamy masło. Wrzucamy filet z łososia i smażymy z dwóch stron po kilka minut. Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 02.01.2014 11:46
Pyszna rybka :-)
Bernadeta 14.02.2013 09:37
bardzo smaczna rybka
Maniek2 11.09.2012 19:50
coś pysznego
Pietruszka 29.08.2012 21:48
to jest na pewno bardzo dobre
calliope 19.03.2012 08:01
smaczna rybka :)
pioge7 06.03.2012 08:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak