Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Proporcje przypraw są tylko na oko. Zależy to głównie od wielkości blachy jaką wybierzemy. Tak więc blachę do pieczenia wykładamy folią aluminiową, pokrywamy całą warstwą oleju, cienko rozmarowując pędzelkiem. Posypujemy całą powierzchnię dośc obficie solą , pieprzem i rozmarynem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie tylko same z maślanką...
  • 0
    original
    Opublikowano

    paulisia_elk

    z maślanką nigdy nie próbowałam, maślanka to do chłodnika a do ziemniaków sól, pieprz i rozmaryn ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z takim ziemniakami każdy obiad będzie smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !