Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt ja jabłkami
Galaretki i żelatynę rozpuścić w wodzie, wymieszać z jabłkami.Wstawić do lodówki.
Po upieczeniu biszkopt przekroić na pół, przełożyć tężejącą masą i wstawić lodówki.
Udekorować według uznania.
Biszkopt | |
jajko | 6 sztuk |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
cukier kryształ | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa | |
galaretki cytrynowe | 2 opakowania |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
jabłka prażone | 1 z cukrem |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: