Sposób przygotowania

jajka ucieramy z cukrem dodajemy mąkę proszek i roztopioną zimną margarynę wlać na brytfannę natłuszczona tłuszczem i zetrzeć na ciasto jabłka na tarce o grubych oczach pie ok 30 minut w temp 180*c posypać cukrem pudrem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha! widać że domowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    pewnie że takie ciasta sa smakowite :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    super wygląda
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !