Sposób przygotowania

Z MĄKI I WODY WYRABIAMY CIASTO DODAJĄC ODROBINĘ SOLI. WYROBIONE CIASTO WAŁKUJEMY I SZKLANKĄ ROBIMY KÓŁKA. W KAŻDE KÓŁKO NAKŁADAMY FARSZ DO PIEROGÓ RUSKICH Z ZIEMNIAKÓW - FARSZ W MOJEJ KSIĘDZE - I SKLEJAMY BRZEGI PIEROGA. GOTOWE PIEROGI WRZUCAMY NA GOTUJĄCĄ I LEKKO OSOLONĄ WODĘ - WYJMUJEMY JAK JUŻ WYPŁYNĄ NA WIERZCH WODY. NAJLEPIEJ SMAKUJĄ ODGRZEWAMY NA PATELNI Z KETCHUPEM.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    najllepszy obiad na śwecie- dla mnie, uwielbiam pierogi i uwielbiam ze śmietaną
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię ale tylko odgrzewane na patelni ... mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmmmmmm super!;) lubię!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !