Sposób przygotowania

Buraczki odsączyć z zalewy octowej i utrzeć na grube wiórki. Cebulę posiekać i połączyć z buraczkami. Doprawić całość cukrem, solą, pieprzem i wyciśniętym ząbkiem czosnku. Polać oliwą lub olejem i wymieszać. Schłodzić przed podaniem.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <font color="aqua"><b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi przepisami i pomysłami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b></font color="aqua">
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    do gulaszu najlepsze takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super, moje smaki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ale to musi być pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !