Sposób przygotowania

Z jajek, cukru, mąki, proszku do pieczenia pieczemy biszkopt jasny. Śmietanę ubić z cukrem pudrem. Galaretki ugotować osobno każdą w 0,5 litra wody. Najlepiej dzień wcześniej. Później pokroić w kostkę. Dodać do śmietany. Żelatynę rozpuścić w gorącej wodzie. I dodać do śmietany. Wszystko wymieszać i wyłożyć na biszkopt. Na wierzch można polać polewą

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Lubię takie słodkości
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    zjadłabym kawałeczek do popołudniowej kawki :)
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię to!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    fajny deser :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !